De juiste beloning voor je beste maatje

Hondopschool BestBuddy001Als je je hond iets wil leren, kun je dat doen op basis van belonen van goed gedrag. Gelukkig kiezen veruit de meeste mensen tegenwoordig voor belonen van goed gedrag. Je zegt ermee: wat je nu doet vind ik fijn en het levert jou een voordeel op. De beloning kan heel verschillend zijn: je kunt belonen met aandacht en stem, met een aai of knuffel, met een kort spel en je kunt ook iets lekkers geven. Welke beloning je ook kiest, het is belangrijk dat je hond jouw reactie als een beloning ziet. Het geven van een beloning vergroot de focus. Je concurreert immers tijdens de training met een heleboel omgevingsprikkels. Hoe moeilijker de omgeving, hoe lekkerder de snack moet zijn, om toch de aandacht bij jou en de training te houden.

Hondopschool BestBuddy003Op de hondenschool en via de webwinkel Woefers zijn de lekkere en verantwoorde snacks van BestBuddy verkrijgbaar. Met de snacks van BestBuddy kiest de hondenschool voor kwaliteit en bovenal voor een snack die door de honden heel lekker gevonden wordt. De smaak is goed en het ruikt lekker. Het fijne is, dat bijvoorbeeld de Bonus trainingssnackjes al kant en klaar in kleine stukjes in een potje zitten. Ze kruimelen niet en je handen blijven schoon. De wat grotere Jerky’s zijn zeer geschikt als hoofdprijs: als je hond iets bijzonder goed heeft gedaan! Ook zijn ze gemakkelijk in kleine stukjes te breken voor tijdens de training en in zoek-, snuffel- en hersenwerk te gebruiken.

Voor de gezondheid van je hond is het belangrijk dat de beloningen van BestBuddy goed passen binnen een gezond voedingspatroon. Alle beloningen zijn gemaakt van vlees, de voornaamste voedingsbron van de carnivoor. Kunstmatige toevoegingen als smaak-, geur- en kleurstoffen vind je niet in deze producten. Ook zijn de snacks glutenvrij en altijd gemaakt van 1 diersoort. Is je hond gevoelig voor een bepaalde diersoort, dan kan je eenvoudig zien welke snacks voor jouw hond geschikt zijn.

BestBuddy HondensnacksHondopschool BestBuddy002

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • maximaal aandeel vlees
  • altijd vlees van 1 diersoort
  • altijd vrij van gluten
  • altijd vrij van sorbitol
  • geen kunstmatige kleur-, smaak- en geurstoffen

Wil je meer weten over de snacks van BestBuddy?
Vraag informatie aan je instructeur bij Hond op school of kijk op www.bestbuddy-pets.nl

Wil je BestBuddy snacks gebruiken, koop ze bij Hond op School of ga voor een bestelling naar de WOEFERS webwinkel. 

CONTACT:logoHoS01
Hond op School B.V.
Veilingweg 3
3034 KB Rotterdam
06 - 29 54 40 50 | Danielle
06 - 18 29 98 73 | Dennis
info@hondopschool.nl
www.hondopschool.nl
KvK: 63713624
BTW nr: NL 855367143B01
IBAN: NL50 RABO 0118859463
VOLG ONS:
facebook bg   'Like' ons op Facebook
twitter bg   Laatste nieuws via Twitter
youtube bg   YouTube kanaal
rss bg   Interessante artikelen
NIEUWSBRIEF:
Altijd op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops of hondennieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.