• HOME
  • Klachtenprocedure

Klachtenprocedure Hond op School

HoS bozehond01

Hond op School doet er alles aan om fouten of gebreken in onze service te voorkomen. Mocht je ontevreden zijn of als je van mening bent dat er in jouw geval fouten zijn gemaakt, vernemen wij dat heel graag van je. Wij zullen onze fouten en de gevolgen daarvan altijd proberen op te lossen. We willen er ook van leren voor de toekomst. Daarom stellen we het zeer op prijs als je ons hierover informeert. Toch kan het zijn dat je niet tevreden bent. In dat geval kun je bij ons een klacht indienen.

Maak je klacht eerst bespreekbaar.

Bespreek je ontevredenheid allereerst in een persoonlijk gesprek met je instructeur. Meestal is er gewoon een simpele oplossing en die bieden wij natuurlijk graag.

Officiële klacht indienen

Heeft een persoonlijk gesprek niet tot het gewenste resultaat geleid, neem dan contact op met Dennis Hardenbol of Danielle Post middels onderstaand klachtenformulier met een omschrijving van je klacht.
Na ontvangst van je klacht ontvang je binnen 7 werkdagen een schriftelijke ontvangstbevestiging per email. Hierin vermelden wij:

  • een korte beschrijving van de klacht
  • hoe en wanneer wij je klacht onderzoeken
  • op welke termijn je naar alle waarschijnlijkheid een antwoord kunt verwachten.

Verloop behandeling klacht

Aan de hand van het ingevulde klachtenformulier en het horen van de betrokkenen binnen onze organisatie vormen wij ons een zo goed mogelijk beeld over de inhoud en situatie van de klacht. Het kan zijn dat je gevraagd wordt een nadere schriftelijke toelichting op de klacht te geven. Indien je geheel of gedeeltelijk in het gelijk wordt gesteld, wordt bekeken of een vorm van schadeloosstelling en/of andere genoegdoening op zijn plaats is, en of en zo ja welke maatregelen er intern kunnen worden genomen om herhaling van het probleem te voorkomen.

Wij streven ernaar uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst van een klacht inhoudelijk te reageren. Indien dit niet lukt, wordt je ingelicht over de reden van het uitstel en wordt een schatting gegeven binnen welke termijn er wel een reactie kan komen.

Wens je na het lezen van het bovenstaande nog steeds een klacht in te dienen, gebruik daarvoor dan dit formulier.

CONTACT:logoHoS01
Hond op School B.V.
Veilingweg 3
3034 KB Rotterdam
06 - 29 54 40 50 | Danielle
06 - 18 29 98 73 | Dennis
info@hondopschool.nl
www.hondopschool.nl
KvK: 63713624
BTW nr: NL 855367143B01
IBAN: NL50 RABO 0118859463
VOLG ONS:
facebook bg   'Like' ons op Facebook
twitter bg   Laatste nieuws via Twitter
youtube bg   YouTube kanaal
rss bg   Interessante artikelen
NIEUWSBRIEF:
Altijd op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops of hondennieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.